poslovniPoslovni plan  (eng. Business Plan) – konzultantske usluge pružamo za privatne klijente kako bi provjerili svoju poduzetničku ideju i dokazali ekonomsku isplativost poduzetničkog projekta. Temeljem našeg desetogodišnjeg iskustva pomažemo poduzetnicima da kvalitetnije, objektivnije i brže sagledaju svoje financijsko poslovanje, kao i projekciju tog poslovanja u budućem razdoblju. Poslovni plan je smjernica poslovanja svakog poduzetnika iz razloga što bi trebao vidjeti radi planiranja, ali i kasnije kontrole prihoda i rashoda poslovanja. Naše iskustvo pomaže poduzetnicima da kroz izradu poslovnog plana dobiju drugo mišljenje i tokom naše konzultantske usluge unaprijede svoje poslovanje kroz povećanje prihoda i smanjenje troškova.  Angažiranjem nas za izradu poslovnog plana osiguravaju si objektivniji pogled na svoje poslovanje, a zajedno s nama izrada ovog plana je brža jer radimo uštedu vašeg vremena.

Poslovni plan se također radi i za manje investicijske projekte koji se  financiraju putem poslovnih banaka ili Hrvatske banke za obnovu i razvitak (HBOR). Osnovna karakteristika ovakvog poslovnog plana je što je puno jednostavniji po sadržaju i razradi same projektne ideje u odnosu na Investicijsku studiju.

U sklopu izrade Poslovnog plana pružamo i konzultantsku uslugu zastupanja klijenta poduzetnika kod poslovnih banaka i/ili HBOR-a.

Dosadašnje konzultantsko iskustvo u izradi poslovnih planova za naše klijente kojih je bilo iz različitih djelatnosti, kao što u poljoprivreda, turizam, metaloprerađivačka, farmacija, tekstilna proizvodnja, transporta i ostalih uslužnih djelatnosti. Omogućava nam da imamo široki pogled na problematiku poslovanja poduzetnika na području RH.